English Swedish Danish Norwegian Finnish
Logga in

Glömt lösenord?

RMA - Returansökan

Läs alltid igenom denna information innan du gör en retur till Trigono. Slutkunder som köpt via en återförsäljare ska vända sig dit. Om en företagskund/återförsäljare beställt en vara felaktigt tillkommer en RMA-avgift på 500 SEK om inte en motorder inkommer med motsvarande värde till Trigono. Vid retur av kundunika order tillkommer alltid en RMA-avgift på 500 SEK. Observera att vid stock rotation är motorder obligatorisk.


  • Vid retur ska kunden alltid fylla i formuläret "Returförfrågan". Svenskt eller engelskt formulär är valfritt.


  • Samtliga obligatoriska fält måste vara ifyllda för att få ett godkännande i form av ett RMA-nummer. Inga returer till vårt lager utan godkänt RMA-nummer från Trigono kommer att accepteras.

  • På utgångna artiklar måste kund göra returförfrågan senast 20 dagar efter artikelns utgångsdatum.

  • Ett godkänt RMA-nummer från Trigono är giltigt i 10 arbetsdagar.

Konsuments (privatperson) ångerrätt vid distansavtal
Konsument har i vissa fall rätt att frånträda ett köp genom att till Trigono lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag konsumenten tog emot varan. Ångerrätten gäller dock ej om förseglingen/plomberingen brutits. Med försegling avses även teknisk plombering (t ex serienummer). Ångerrätten är ej tillämplig för företag.

Vill konsument utöva ångerrätt rekommenderas denne att kontakta Trigonos RMA-avdelning på telefon 046 276 50 12 eller e-post till rma@trigono.se.