English Swedish Danish Norwegian Finnish
Logga in

Glömt lösenord?

Xtrfys gamingmus XG-M2

Efter en rad populära gamingprodukter, med två kritikerrosade tangentbord i spetsen, utökar Xtrfy nu sin produktserie med musen XG-M2.

2015-10-07

Nu har de första exemplaren av Xtrfys XG-M2 landat på Trigonos hyllor. En optisk gamingmus godkänd av NIP.

Efter en rad populära gamingprodukter, med två kritikerrosade tangentbord i spetsen, utökar Xtrfy nu sin produktserie med musen XG-M2 som är utvecklad med ett tydligt fokus: att hjälpa spelare prestera bättre.

"Vi ville utveckla en pålitlig, högpresterande mus som garanterat hjälper gamers att förbättra sitt spel. Den här musen är en kombination av noggrant utvalda komponenter och funktioner som vi vet kommer att ge resultat", säger Joakim Jansson, Co-founder på Xtrfy.

XG-M2 är en mus med knappar för högerhänta, men med en rak formgivning som passar flera olika greppstilar.

"Formen på musen är välkänd, och vald utifrån rekommendationer från vårt nätverk av professionella spelare. Under processens gång märkte vi att många spelare verkligen gillade just den här formen, men att tekniken på insidan av de möss som finns på marknaden inte riktigt levde upp till förväntningarna. Med utgångspunkt i den feedback vi fick skapade vi tillsammans en mus med några av marknadens mest stabila komponenter", säger Emil "HeatoN" Christensen, Ägare/grundare av NiP.

XG-M2 är utrustad med Pixart PMW 3310, en optisk gamingsensor som gör musen snabbare, stabilare och mer träffsäker. För ökad kontroll och mer känsla är musen försedd med gummibeläggning som ger förbättrat grepp, och teflonfötter för bättre glid. Musen har 5 knappar för snabb och enkel hantering, plus reglage för att ställa in uppdateringsfrekvens (polling rate) och extra knappar för att justera musens känslighet (CPI). XG-M2 är byggd för att prestera under lång tid framöver, och har bl.a. högkvalitativa Omron-brytare och en flätad, slitstark kabel. Teflonbelagda fötter ger också bättre hållbarhet.

Att XG-M2 är utvecklad med fokus på prestanda, hindrar inte att designen håller hög nivå även utvändigt. Musen har bl.a. 3-zons LED-belysning, som stärker spelupplevelsen och ger en kontrastrik effekt på sidan, scrollern och logotypen.