English Swedish Danish Norwegian Finnish
Logga in

Glömt lösenord?

Ny Bluetooth Mouse från Penclic

Penclic Mouse nu med Bluetooth fungerar som en penna och ger snabba, exakta rörelser!

2013-05-15

Den ergonomiska Penclic Mouse är designad för att maximera produktiviteten och frigöra arbetsyta.
Penclic utvecklar ergonomiska och funktionella datortillbehör med innovativ design och lanserar nu Penclic Mouse B2 med Bluetoothanslutning. Penclic Mouse B2 är funktionell, elegant och enkel, den perfekta följeslagaren till den moderna PCn, dess Bluetooth anslutning frigör datorns värdefulla USB-portar och ger en härlig trådlös upplevelse. Med en nytänkande svensk design tar Penclic datormusen till nästa nivå med denna pennformade mus som är utformad för att passa och ge dig en naturlig och avslappnad arbetsposition och samtidigt ge en dig en unik användarupplevelse med exakt precision. Musen fungerar utan musmatta, vilket gör att den lätta musen rör sig på arbetsytan med enkla och direkta rörelser.

Det är inte bara den uppfriskande vita färgen och det nytänkande utseende som gör Penclic B2 speciell. Musen ser ut, känns och rör sig som en penna som gör att du kan dra nytta av din fingertoppskänsla. Utrustad med laser och ett smidigt penngrepp som ger exakt kontroll och gör musen så lättstyrd att den verkar kunna läsa dina tankar. Dess ergonomiska fördelar ger en naturlig och avslappnad arbetsställning som förbättrar din användarupplevelse och låter din arm få stöd mot hela arbetsytan. En mer bekväm arbetsmiljö ger bättre resultat, snabbare rörelser och ökad produktivitet.
För att kombinera teknik och design kommer nu Penclic Mouse i fräscht vitt som snyggt matchar varje arbetsyta. Musen erbjuder fördelar för både hälsa och ergonomi. Placeringen av de fem knapparna ger ett mer bekvämt och naturligt grepp för handen, så du kan dra nytta av fingrarnas finkänslighet och klicka med musen som om du håller en penna. Skrollhjulet på höger sida av musen och penngreppet motverkar förslitningsskador (RSI) som ofta förknippas med traditionell datormus användning.
Penclic Mouse är perfekt för både professionella och hemanvändare som letar efter det senaste inom design, funktionalitet och välbefinnande. Oavsett om du tillbringar timmar eller minuter framför datorn kommer du att göra det bekvämt.
Penclic Mouse B2 funktioner

  • Trådlös anslutning till din Mac eller PC via Bluetooth
  • Har 5 knappar, skrollhjul och en lasersensor för precision
  • Fungerar utan användning av musmatta
  • Uppladdningsbart batteri varar ca två månader på en laddning
  • Trådlös räckvidd upp till 10 meter
  • Finns i vitt möss.
Mouse B2 Bluetooth finns nu tillgänglig hos Penclics återförsäljare världen över.